Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 de juny del 2020

'Arthur the King'.

Segons Deadline, Lionsgate ha adquirit els drets del pròxim projecte cinematogràfic del director Baltasar Kormakur i Mark Wahlberg titulat, ‘Arthur the king’, que es basarà en la novel·la de Mikael Lindnord de 2017 Arthur: The Doh Who Crossed the jungle to Find a Home. L’estudi tindrà els drets de distribució del film per Amèrica del Nord, mentre que Sierra/Affinity supervisarà les vendes internacionals en el pròxim mercat virtual de Cannes.

El film d’aventures canines es va establir prèviament a Paramount Players i encara no està clar perquè l’estudi va decidir deixar anar el projecte, especialment donada la relació amb Wahlberg, que han treballat junts en nombrosos films com 'The Fighter', 'Transformers: The Last Knight', 'Instant Family' i el pròxim film d’acció de ciència ficció ‘Infinite’ de Antonie Fuqua.

Arthur the king, es basarà en el llibre escrit per Mikael Lindnord, capità d’un equip de curses d’aventura suec, i el segueix mentre troba un gos del carrer ferit durant una cursa de 400 milles a través de la selva equatoriana. Després d’oferir-li el gos quelcom de menjar abans de començar de nou, el gos va seguir el seu equip a través d’alguns dels terrenys més difícils del planeta, amb Lindnord decidint adoptar el gos i dur-lo de retorn a Suècia després.

Mark Wahlberg (The Deaprted, The Fighter), nominat al Premi de l’Acadèmia i al Globus d’Or, signarà per al paper de Lindnord, mentre que Kormakur dirigirà a partir d’un guió de Michael Brandt (Wanted, 3:10 to Yuma’s). L’actor de 48 anys també està llest per a produir el film al costat de Dorothy Canton, Brandt i Lindnord, amb Mark Canton, Tucker Tooley, Courtney Solomon i Tessa Tooley produint el projecte.

Aquest projecte marcarà la tercera col·laboració entre Wahlberg i Kormakur, que anteriorment van treballar junts en el thriller d’acció ‘Contraband’ de 2012, una adaptació d’un thriller islandès en el que va protagonitzar Kormakur, i la comèdia d’acció d’amics anomenada ‘2 Guns’, protagonitzada al costat de Denzel Washington (The Equalizer). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada