Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de juny del 2020

'Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'.










El cap d’animació de Sony Imageworks de Sony, Nick Kondo, ha utilitzat Twitter per revelar que la producció de ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse 2’ ha començat oficialment. Aquesta confirmació arriba després de que l’estudi hagi decidit canviar la data d’estrena anterior, originalment estava programada per estrenar-se el Abril de 2022, doncs ara aquesta seqüela ens arribarà el pròxim 07 d’Octubre de 2022, que serà quasi 4 anys després de l’estrena de la primera entrega i que va guanyar el Oscar al Millor Film d’Animació.

Sony Imageworks també va ser l’estudi que va animar el primer film. Van ser responsables de la impressionant animació còmic CGI del film que li va atorgar l’aparença de còmci. Segons els informes, l’estudi hauria utilitzat més de 170 animadors per a crear ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’.

Joaquim Dos Santos (Voltron: Legendary Defenders) dirigirà la pròxima seqüela. També s’unirà a ell el guionista David Callaham, el qual ha treballat abans a ‘WW84’ i ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’. Phil Lord i Christopher Miller van produir el primer film. Bob Persichetti, Peter Ramsey i Rodney Rothman van codirigir el primer film, mentre que Lord va escriure’n el guió.

Shameik Moore va posar-li veu a Miles Morales en el primer film, mentre que Jake Johnson va donar-li a Peter B. Parker i Hailee Steinfeld va posar-li veu a Spider-Gwen. John Mulaney també va coprotagonitzar posant veu a Spider-Ham, Kimiko Glenn a Peni Parker, Nicolas Cage a Spider-Man Noir, Brian Tyree Henry va posar veu a Jefferson Davis, Luna Lauren Velez a Rio Morales. A més, la escena post-crèdits va presentar a Miguel O’Hara amb la veu de Oscar Isaac, l’home aranya de 2099. El més segur es que tots tornin per a la seqüela.

‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ a més d’aconseguir un Oscar, va recaptar $375.540.831 amb un pressupost de $90M.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada