Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 20 de juny del 2020

‘Aya and the Witch’.

Doncs ja tenim les primeres fotos del nou film animat del Studio Ghibli, ‘Aya and the Witch’ (Âya to majo) i que també serà el seu primer film CG a través de Comic Natalie (des de Kotaku), oferint-nos el primer cop d’ull a un nou estil d’animació visual, que es força diferent al que ens té acostumat l’aclamat estudi d’animació japonès fets a mà. Dirigida per Goro Miyazaki, el film s’estrenarà aquest hivern al Japó a la xarxa NHK. A continuació podeu veure’n les fotos...






‘Aya and the Witch’ es basa en la novel·la infantil de 2011 titulada Earwig and the Witch, escrita per la difunta autora Britànica Diana Wynne Jones, qui també va escriure la novel·la original del popular film de fantasia Howl’s Moving Castle, de Studio Ghibli. La novel·la segueix la història d’una nena orfe intel·ligent anomenada Earwig quan és adoptada per una dona anomenada Bella Yaga, que resulta ser una bruixa cruel que la du a viure a una casa embruixada.

L’argument oficial de la novel·la diu: “En aquest encantadora introducció al treball màgic i divertit de Diana Wynne Jones, Earwing es una jove orfe intrèpida. Quan es troba en una casa de màgia obscura, fa tot el possible per adaptar-se -especialment si això significa que aprendrà una mica de màgia! Un novel·la jove de grau mitjà amb el Premi World Fantasy pel assoliment de la seva vida – la guanyadora Diana Wynne Jones, bellament il·lustrada en blanc i negre pel medallista de Caldecott Paul O. Zelinsky.

No a tots els orfes els encantaria viure a St. Mordwald’s Home for Children, però Earwig si. Ella obté el que vol, quan ho vol, i així ha estat des de que la van deixar caure en la porta del orfenat quan era un nadó. Però tot això canvia el dia que Bella Yaga i Mandtake venen a St. Morwald’s, disfressats de pares adoptius. Earwig es portada a la seva misteriosa casa plena d’habitacions invisibles, pocions i llibres de encanteris, amb màgia a cada cantonada. La majoria dels nens fugirien aterrats d’una casa així...però no Earwig fent servir la seva pròpia intel·ligència, amb ajuda d’un gat parlant, decideix ensenyar-li a la bruixa qui mana”.

‘Aya and the Witch’ està dirigida per Goro Miyazaki, fill del director de ‘Spirited Away’, Hayao Miyazaki, a qui també se li atribueix la planificació del film. És una coproducció de Studio Ghibli, NHK i NEP.Encara es desconeixen més detalls sobre la seva estrena en cinemes i en els Estats Units, però donada la associació del estudi amb HBO Max, es provable que el pròxim film animat CG també debuti en el servei de streaming recentment estrenat de WarnerMedia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada