Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de juny del 2020

'Hotel Del Luna'.










Skydance Television està en procés de desenvolupar una adaptació a sèrie en anglès, de l’exitosa sèrie dramàtica de fantasia sudcoreana de Studio Dragon titulada ‘Hotel Del Luna’. A més, Alison Schapker (Altered Carbon) també ha signat per a produir i supervisar el projecte com a part del seu acord general amb Skydance.

“Estem encantats de que Alison lideri l’adaptació de ‘Hotel Del Luna’, amb sort, el nostre primer de molts projectes en desenvolupament conjunt amb Skydance”, va dir el Cap de la Divisió Global de Studio Dragon, Hyun Park en un comunicat (a través de Deadline). “Creiem que ‘Hotel Del Luna’ millorarà la reputació de la narració coreana en tot el món al ensenyar l’atractiu global de les nostres històries locals”.

Dirigit per Oh Choong- hwan a partir d’un guió escrit pel aclamat duo d’escriptors de Corea del Sud Hong Jung-eun i Hong Mi-ran, el ‘Hotel Del Luna’ es centra en l’hotel místic principal que sols accepta esperits errants com a convidats, que tindran l’oportunitat de fer els seus assumptes pendents abans de traspassar al altre vida. Dirigit per l’antic propietari Jang Man-wol, l’hotel principal ha contractat a un nou director General en forma de l’intel·ligent i capaç Gu Chan-sung, qui involuntàriament va ser arrastrat al món sobrenatural ja que va ser escollit per complet pel destí.

La sèrie és un dels drames coreans millor qualificats del any passat, protagonitzada per la súper estrella del K-Pop Lee Ji-eun, més coneguda com IU i Yeo Jin-goo al costat de Lee Do-hyun, Lee Tae-sun, Shin Jung-geun, Bae Hae-sun, Pyo Ji-hoon, i Kang Mina.

“En essència, ‘Hotel Del Luna’ es una fantasia visual espectacular basada en una història sobre la importància de la connexió humana, els amors perduts i els assumptes pendents”, va dir el president de Skydance Television, Bill Bost. “Estem encantats de associar-nos amb Alison i Studio Dragon per a dur aquesta història intemporal a una audiència global”.

‘Hotel Del Luna’ estarà produït per Schapker al costat de Miky Lee, Jinnie Cho i Hyun Park de CJ ENM. David Ellison,Dana Goldberg i Bill Bost de Skydance també en seran productors executius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada