Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de juny del 2020

'Alice'.

Després de obtenir a l’estrella de ‘Scream Queens’ i ‘Hustlers’ Keke Palmer a principis d’aquest mes, el pròxim film de suspens ‘Alice’ a començat a expandir encara més el seu repartiment amb les addicions de l’actor de ‘The Chi’ i productor executiu Common i l’alumne de ‘Elementary’, Jonny Lee Miller, segons The Hollywood Reporter.

‘Alice’ s’inspira en els veritables desfogaments d’una dona de servatge en el segle XIX a Georgia, que escapa dels límits de 55 acres del seu captor per a descobrir la impactant realitat que existeix més allà de la línia d’arbres: és 1973.

“Molts films que representen aquest cop en la nostre història tenen les seves arrels en la victimització de la protagonista negra”, va dir Palmer en un comunicat anterior. “Aquesta història és el contrari i això és el que em va atraure de la perspectiva de Krystin. Abordar les dures realitats de l’esclavitud i la superioritat blanca, al temps que ofereix inspiració i reivindicació a través de la història del viatja d’Alicia. No vull que ningú surti del cinema sentint-se debilitat, vull que es sentin empoderats”.

El film estarà dirigit per Krystin Ver Linden, fent el seu debut com a directora a partir d’un guió propi.

‘Alice’ serà produïda per Peter Lawson (John Wick, Spotlight). Jose Agustin Valdes i Luisa Fernanda Espinosa de Steel Springs Pictures seran els productors executius. Steel Springs està finançant completament el projecte i s’espera que la fotografia principal comenci aquest Agost a Georgia.

“Common i Jonny són el complement perfecte per al nostre repartiment en aquest film tan especial”, va dir Lawson en un comunicat. “Common simplement aporta molta profunditat emocional al seu personatge, i Jonny és un artista deu amb la intensitat que ofereix. Ambdós a bord, no tenim dubtes de que la química entre el nostre repartiment ressonarà amb el públic de tot el món”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada