Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 de juny del 2020

'Alien Prequel'.


Després de deixar la franquícia en altres mans creatives durant més de tres dècades, Ridley Scott va tornar al món de Alien l’any 2012 amb una trajectòria de preqüela que començava amb ‘Prometheus’ i l’apropava a la història original amb ‘Alien: Covenant’ de 2017, que van rebre menys entusiasme per part dels fans. Tot i això, sense importar com, segons els informes de LosAngeles Times, Scott encara està mirant de fer un altre film preqüela.

En una entrevista amb el diari amb seu a Califòrnia, Scott va revelar que encara està considerant possibles camins per a continuar explorant els esdeveniments passats que le van conduir al seu clàssic de 1979, creient que encara hi ha “molt quilometratge” en la franquícia, però que ara necessita “tornar a evolucionar”.

“El que sempre vaig pensar quan ho feia, el primer, perquè es crearia una criatura com aquesta i perquè viatjava en el que sempre vaig pensar que era una espècie de nau de guerra, que duia una càrrega d’aquests ous, va dir Scott. “Quin va ser el propòsit del vehicle i quin va ser el propòsit dels ous? Això és el que hi ha que qüestionar: qui, perquè i amb quin propòsit en la pròxima idea, crec”.

Tot i que això no necessàriament contradiu les seves discussions anteriors d’una seqüela de Covenant, que segons ell hauria continuat amb l’exploració dels perills de la intel·ligència artificial i podria tancar l’escletxa entre el film original i la sèrie de preqüeles, sembla que ell pot insinuar que canviaria una mica l’esquema per al futur.

Tal com estan les coses, els rumors d’una potencial sèrie de televisió basada en la franquícia Alien, podrien indicar un canvi en la vella propietat de 40 anys. També es possible que sèries classificades R com Alien o Predator no tinguin lloc en el nou Fox liderat per Disney, especialment després de que les entrades recents hagin decebut financera i críticament en comparació amb el passat.

Rideley Scott va tornar al univers que va crear, amb ‘Alien: Covenant’, l’últim episodi de la seva innovadora franquícia Alien. La tripulació del vaixell de la colònia Covenant, amb destí a un planeta remot al altre costat de la galàxia, descobreixen el que creuen que és un parais inexplorat, però en realitat és un món obscur i perillós. Quan descobreixen una amenaça més enllà de la seva imaginació, han d’intentar una escapada esbudellada.

‘Alien: Covenant’ està protagonitzada per Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernández, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby i James Franco.

El guió ve de la mà de John Logan (Skyfall,Spectre) i Dante Harper. ‘Alien: Covenant’ va recaptar $240.891.763 d’un pressupost de $97M, una suma decebedora si la comparem amb la taquilla de ‘Prometheus’ uns $403.354.469 tot i que tenia un pressupost de $130M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada