Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de juny del 2020

'Chicken Run Sequel'.









Per a celebrar el 20 aniversari del film animat en stop-motion ‘Chicken Run’, Netflix ha anunciat que han adquirit els drets de la seva seqüela amb la producció de Aardman Animations. D’acord amb TheWrap, no s’espera que se li pregunti a Mel Gibson pel retorn, l’estrella veu del original, i es farà un nou càsting per a la continuació. S’espera que la producció de la seqüela comenci el pròxim any, a continuació podeu veure l’anunci oficial de Netflix...

Netflix es va assegurar els drets del projecte fora de China de Studiocanlan i Pathé, després de que Aardman anuncies fa dos anys que estaven treballant en una seqüela.

Peter Lord, cofundador i director creatiu de Aardman, va dir: “Els fans de tot el món han esperat pacientment una idea seqüela digna de Chicken Run, pel que estem encantats d’anunciar, en el 20 aniversari, que hem trobat la història perfecta. Netflix també es sent com a soci creatiu ideal per a aquest projecte: homenatgen al cineasta, el que significa que podem fer el film que volem fer, la que realment ens importa, i compartir-la amb una audiència mundial”.

La seqüela de ‘Chicken Run’, recollirà la història de les gallines que van aconseguir escapar de la granja de Tweedy en el film original, on Ginger finalment va trobar el seu somni: un santuari d’una illa pacifica per a tot el grup, lluny dels perills del món humà. Quan ella i Rocky trenquen la closca d’una nena anomenada Molly, el final feliç de Ginger sembla complet. Però de nou en el continent, tota mena de pollastre s’enfronta a una nova i terrible amenaça. Per a Ginger i el seu equip, inclús si això significa posar en perill la seva pròpia llibertat guanyada amb esforç, aquest cop, estan entrant!

Sam Fell (Flushed Away, ParaNorman) dirigirà la seqüela amb un guió escrit per Karey Kirkpatrick, John O’Farrell i RAchel Tunnard. Steve Pegram produirà amb Lord, Carla Shelly i Kirkpatrick seran productors executius. Nick Park (Wallace & Gromit, Shaun the Sheep) serà consultor.

El film original de ‘Chicken Run’, va estar protagonitzada per Mel Gibson com a Rocky i Julia Sawalha com a Ginger, qui va dirigir l’intent de fugida d’un grup de pollastres, fugint de les urpes de la senyora Tweedy abans de convertir la seva granja en una fàbrica de pastissos de pollastre. ‘Chicken Run’ es va convertir en el film animat de stop-motion més taquiller de tots els temps quan es va estrenar en l’any 2000, recaptant un total de $224.834.564 en la taquilla Mundial amb un pressupost de $45M, i va rebre una nominació al Globus d’Or a la Millor Pel·lícula- Comèdia o Musical l’any 2001.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada