Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 20 de juny del 2020

'Hail Mary'.

Segons The Hollywood Reporter, l’escriptor nominat al Premi de l’Acadèmia, Drew Goddard, es troba actualment en negociacions per unir-se a la pròxima adaptació cinematogràfica de ciència ficció dels directors Phil Lord i Chris Miller el projecte ‘Hail Mary’, que encapçalarà el guanyador d’un Globus d’Or, Ryan Gosling.

No està clar si Goddard escriurà el guió del film o no. Tot i això, si l’acord es concreta, desenvoluparia la història amb Lord i Miller, i aquest projecte marcaria la segona col·laboració amb l’autor Andy Weir després de adaptar la novel·la debut de Weir, The Martian.

La novel·la, que es publicarà el 2021 per Random House, descriu a Hail Mary com una història centrada en un astronauta que es desperta per trobar-se a milions de milles de casa seva, en una petita nau amb dos companys de tripulació morts per la companyia i cap record de la seva missió o inclús el seu nom. Però aquest home aviat descobrirà que és l’única esperança de la humanitat per a sobreviure d’una amenaça de extinció.

Protagonitzada per Ryan Gosling (Drive, Blade Runner 2049, First Man), l’adaptació cinematogràfica serà dirigida pel duo de cineastes guardonats amb un Oscar per ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, Phil Lord i Christopher Miller, que també en seran productors a través de la seva companyia Lor Miller Productions. També serà produït per Gosling, Amy Pascal i Ken Kao.

El Març passat, MGM va adquirir amb èxit els drets de la pròxima novel·la de Weir, que suposadament era un acord de set xifres.

Goddard no és aliè al gènere de ciència ficció, ja que és més conegut pels seus treballs en films com ‘Cloverfield’ el 2008, ‘World War Z’ el 2013 i ‘The Martian’ el 2015, i aquest últim li va valer la seva primera nominació a un Oscar per Millor Guió Adaptat. Fins ara, també ha dirigit dos films: el film de terror ‘The Cabin in the Woods’ al 2011 i el film de suspens neo-noir ‘Bad Times at the El Royale’.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada