Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 de juny del 2020

'Armageddon Time'.

Poc més d’un any després de que RT Features adquirís el projecte, la continuació de James Gray del seu èxit nominat al Oscar ‘Ad Astra’, ‘Armageddon Time’, a començat a ampliar el seu repartiment amb Robert De Niro (Joker), Oscar Isaac (Dune), Anne Hathaway (The Hustle) i Donald Sutherland unint-se, segons Deadline.   

El film, que Gray ha escrit i dirigeix, es basa llirement en els records de la seva infància i serà una història de majoria d’edat que explorarà l’amistat i la lleialtat en el context històric de les eleccions presidencials de Ronald Reagan. S’espera que la producció sigui una línia diferent en l’estil dels seus últims films, amb el director esperant filmar a Nova York després de la pandèmia global.

“Cada film que fas es diferent, però estic tractant de fer quelcom que és el contrari al extens, solitari i obscur buit del film que acabo de dirigir”, va dir Gray. “Estic desitjós per fer quelcom que es relacioni molt amb les persones, les emocions humanes i les interaccions entre les persones, i vull que estigui ple de escalf i tendresa. En cert sentit, si, es tracte de la meva infància, però una il·lustració del amor familiar realment en tots els nivells. Crec que una gran part de les persones fan el millor que poden i ho fan en circumstàncies difícils i, en cert sentit, això és quelcom preciós i molt commovedor per a mi”.

L’escriptor i director de 51 anys, va senyalar que informes anteriors sobre el projecte documentaven que la escola privada a la que va anar Gray va veure un cop a Donald Trump com estudiant, qualificant-lo de “simbòlic sobre el que l’escola representava en aquell moment” i mostra el seu “protestant blanc principi moral”.

“Ho vaig trobar molt estrany per a mi, un producte del sistema de escoles públiques en la ciutat de Nova York dels anys 70”, va dir Gray. “Es tracte d’aquella transició i com es reflexa en el que va ser i segueix sent la societat estatunidenca. Com estem separats en la línia de classe i ètnia. El film es realment sobre això, la meva transició en l’escola d’un a altre. Les implicacions d’això són força grans. El món realment s’ha dividit clarament per mi, basat en els que tenen i els que no tenen. No vaig escriure el guió la setmana passada, sinó que fa molts mesos i és estrany que molt del que estem veient en aquest moment és tocar molts dels temes que la meva ambició era explorar en primer lloc. Aquesta obsessió que tinc amb l’examen de les idees estatunidenques sobre la mobilitat de classes, per fer-ho en un context humà amb impacte social”.

El film, estarà produït per Rodrigo Teixeira de RT Features i produïda per Lourenço Sant’Anna i Rodrigo Gutiérrez, serà presentada en el pròxim mercat virtual de Cannes per Wild Bunch International i CAA Media Finance que representen els drets de distribució nacional del film.

El film no sols serà una reunió entre Gray i RT Features després de ‘Ad Astra’, sinó que també serà una reunió per les estrelles De Niro i Hathaway, després de protagonitzar junts la comèdia escrita i dirigida per Nancy Meyers ‘The Intern’, Sutherland i De Niro després de ‘1900’ i ‘Backdraft’ i Hathaway i prèviament en el càsting Cate Blanchett després de ‘Ocean’s 8’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada