Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de juny del 2020

'Sharper'.








Des de Variety ens informen de que Apple ha adquirit els drets dels film ‘Sharper’, protagonitzat per la guanyadora d’un Oscar Julianne Moore (Still Alice, The Kids Are All Right, Far From Heaven, Boogie Nights) en una història sobre un estafadora que opera en un món de multimilionaris i un per cent.

El film prové d’un guió específic de Brian Gatewood i Alessandro Tanaka. La parella ha col·laborat prèviament a ‘The Sitter’ i ‘Superstore’. Moore està llesta per a produir el projecte amb Bart Freundlich, Gatewood, Tanaka i Erik Feig de Picturestart, amb A24 com a estudi. Picturestart està adjunta com a productora.

Moore ha col·laborat prèviament amb Apple en la sèrie limitada ‘Lisey’s Story’, basada en la novel·la de Stephen King. La sèrie és un thriller profundament personal de King i J.J. Abrams amb Bad Robot Productions i Warner Bros. Television.

El repartiment de ‘Lisey’s Story’ també inclou a Clive Owen (Children of Men), Dane DeHaan (Chronicle, A Cure for Wellness), i l’ex alumne de ‘Fast & Furious’ Sung Kang. Escrita i produïda per King, la mini sèrie de 8 episodis seguirà a Lisey dos anys després de la mort del seu espòs mentre comença a enfrontar realitats sorprenents sobre el seu espòs que ella havia reprimit i oblidat.

La història de Lisey es va inspirar en la pròpia experiència de King, quan va estar involucrat en un greu accident el Juny de 1999. La idea de la novel·la va sorgir d’una sobtada comprensió que va tenir quan va arribar a casa del hospital i va veure que totes les seves pertinences estaven en caixes. Degut a això, va veure una visió de com seria el seu estudi després de la seva mort.

Moore es productora executiva de ‘Lisey’s Story’, que s’estrenarà exclusivament a Apple TV+.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada