Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 de juny del 2020

'Almythea'.


Des de Deadline ens informen que s’està desenvolupant una franquícia de films de ciència ficció basats en el llibre de Almythea per a Rio Vista Universal, Porchlight Entertaiment Worldwide i Priscilla Presley. El director de fotografia Bruce Logan (Tron, 2001: A Space Odyssey, Batman Forever) dirigirà el primer film amb un guió adaptat per Steven A. Finly.

Escrit per Aaron Cootes, Almythea segueix les aventures de Little Hawk, un jove vilatà que somia en convertir-se en guerrer, la seva novia de la infància Broken Arrows, que està compromesa amb el llegendari campió Astra, el complex i amarg tirà Terrian Diomedes, també conegut com The Lost One, i el seu senyor temptador alat, el sinistre i hipòcrita Raven Weaver. En el context d’una guerra de 1.000 anys entre guerrers espirituals i immortals coneguts com E3 i Diomedes, el destí de Little Hawk és manipulat per un rebel xaman E3, Gray Paw. Aquest univers paral·lel farcit de criatures mítiques que van des de les encantadores “Fleafs” amb forma de elfs, fins els “xiuxiuejadors del mal” i molt més.


“Teniem programat assistir a la WonderCon a Anaheim, California i en la San Diego Comic-Con, on l’any passat ens vam associar amb The Jim Henson Company i vam llicenciar la marca FARSCAPE per al 20 aniversari”, va dir James Ganiere, CEO de Rio Vista Universal. “Estàvem en camí de promoure i expandir la nostre base de fans de ciència ficció/ fantasia amb aquesta nova franquícia Almythea en les converses. El primer llibre va ser publicat a Austràlia, la tardor de 2019 en la convenció de còmics de cultura pop Supernova amb l’autor A.J. Cootes i encapçalat per Cliff Simon. La majoria veuria la cancel·lació de les convencions còmiques com un gran revés, però l’equip Almythea va pivotar i es va centrar en els arxius adjunts de llargmetratges. L’aturada en l’activitat va proporcionar al equip Almythea l’oportunitat de reunir un equip formidable durant aquest lent període. Com a conseqüència, Almythea com a projecte ara està molt més lluny juntament amb el llargmetratge del que imaginem que hauríem estat en aquesta etapa”.

Presley i Peter Bergmann de Porchlight (The Lost World, Zena) seran els productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada