Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 de juny del 2020

'The One and Only Ivan'.

Han passat dos anys des de que la producció de l’adaptació cinematogràfica de Disney ‘The One and Only Ivan’, acabes la producció i a mesura que el públic es pregunta quins films s’estrenaran en les seves dates d’estrena al cinema i quines s’endarreriran en mig de la pandèmia mundial, l’estudi ha decidit establir el film per el seu debut a Disney+ el pròxim 21 d’Agost.

El guardonats Danny DeVito i Helen Mirren encapçalen el repartiment de veus que també inclouen a Angelina Jolie, Sam Rockwell i Brooklynn Prince, mentre que el repartiment live-action inclou a Bryan Cranston, Ramon Rodriquez, Arianna Greenblatt, Indira Varma i Eleanor Matsuura.

“El món ha canviat en un instant”, va dir la directora Thea Sharrock en un comunicat. “La gent de tot el món ha compartit experiències importants que canvien la vida en formes que no hem vist en un segle. En resposta a això, estic molt feliç de poder compartir la encantadora i original història de Katherine Applegate, The One and Only Ivan amb el món aquest Agost a Disney+, brindant quelcom d’alegria a través d’aquest film únic de veritable amistat, inspirada en una història real”.

El film es converteix en el segon projecte de Disney en passar d’una estrena a la gran pantalla i estrenar-se a Disney+, després que aquest divendres fes la seva estrena al servei de streaming ‘Artemis Fowl’, dirigida per Kenneth Branagh (Thor, Murder on the Orient Express), i segons els informes, l’estudi estaria pensant en la possibilitat d’estrenar altres títols al servei de streaming.

La història succeeix en un centre comercial, on viu un goril·la anomenat Iván acompanyat d’altres animals en exhibició. Tot i que el goril·la no estranya la seva vida a la selva, la seva percepció del emplaçament actual canviarà quan un nadó elefant, separada a la força de la seva família, arriba al centre comercial. Dirigida per Thea Sharrock (‘Me Before You’), el film serà una barreja d’acció real i personatges creats mitjançant CGI, el guió anirà a càrrec de Mike White, Rockwell posarà la veu al goril·la Iván, Jolie farà el mateix amb una elefanta vella, anomenada Stella, i alhora en serà productora de la cinta conjuntament amb Brigham Taylor. Pel que fa al actor Bryan Cranston serà un desesperat amo d’un circ que té els dies comptats. Brooklyn Prince, la nena debutant a ‘The Florida Project’, serà Ruby l’elefanta nadó.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada