Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 de juny del 2020

'Warner Bros. Films'.

Doncs bé sembla a ser que tenim canvi de dates en alguns films de Warner Bros, començant per ‘Tenet’ de Christopher Nolan que segons ens informen des de Variety, passarà del 17 de Juliol a estrenar-se l’últim divendres del mateix mes, és a dir s’estrenarà el pròxim 31 de Juliol de 2020.

Així doncs recordem l’argument de ‘Tenet’: ‘Tenet’ és un thriller d’espionatge internacional filmat en set països. John David Washington (‘BlacKkKlansman’) protagonitza, acompanyat d’un repartiment que inclou Robert Pattinson (‘The Lighthouse’), Elisabeth Debicki (‘Widows’), Dimple Kapadia (‘Fugly’), Aaron Taylor-Johnson (‘Avengers: Age of Ultron’), Michael Caine (‘The Dark Knight Rises’) i Kenneth Branagh (‘Dunkirk’).

El film, escrit per Nolan, utilitzarà una barreja per el film de IMAX i 70mm, per la qual cosa és famós. També us deixo el tràiler a continuació per a refrescar la memòria...

          

          

Un altre film que també canvia de data, però que en vers de endarrerir-se dues setmanes, s’endarrereix dos mesos. I es que l’esperada seqüela de la Amazona ‘Wonder Woman 1984’ passarà d’estrenar-se el pròxim 14 d’Agost a fer-ho el 02 d’Octubre de 2020.

També recordem el seu argument: La dècada dels 80 avança ràpidament, ja que la pròxima aventura a la gran pantalla de Wonder Woman es troba davant d’un enemic totalment nou: The Cheetah. Tal com es va anunciar prèviament, el film està protagonitzat per Gal Gadot en el paper de Wonder Woman i Kristen Wiig en el paper de súper dolenta The Cheetah, amb Pedro Pascal com a Max Lord i Chris Pine tornant de nou com a Steve Trevor.

Patty Jenkins (‘Wonder Woman’, ‘Monster’) dirigeix de nou, mentre que la pròpia Jenkins, Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Stephen Jones i Gal Gadot produeixen el film. Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Geoff Johns i Walter Hamada en són productors executius.

També a continuació us deixo el tràiler per a fer memòria...

          


Uns altres dos films que també canvien de data són, ‘The Matrix 4’ que passa d’estrenar-se el pròxim 21 de Maig de 2021 al 01 d’Abril de 2022, mentre que ‘Godzilla vs. Kong’ tornarà a la seva data inicial del 21 de Maig de 2021, segons Deadline.

De ‘The Matrix 4’ no hi ha detalls del seu argument, però si que sabem els retorns d’alguns actors de les anteriors films de la franquícia i algunes imatges de rodatge que ja havien sortit.

La quarta entrega comptarà amb el següent repartiment: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss i Jada Pinkett Smith, repetint els seus icònics papers com a Neo, Trinity i Niobe. En el repartiment principal també hi podrem trobar a Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere i Yahya Abdul-Mateen II, de qui es diu que interpretarà a un jove Morpheus. També es va anunciar recentment que Lambert Wilson podria tornar a interpretar al dolent Merovingian.

Els tres films anteriors: The Matrix (1999) i $463.517.383 recaptats, The Matrix Reloaded (2003) i $742.128.461 recaptats i The Matrix Revolutions (2003) i $427.343.298 recaptats, van recaptar un total de $1.632.989.142. ‘The Matrix Revolutions’ va ser el primer film que es va estrenar simultàniament en tots els països a la mateixa hora.

I de ‘Godzilla vs. Kong’ com no he escrit sobre el film, però a continuació us deixo quelcom d’informació que acompanya la noticia des d’on he estret la informació.

El film està protagonitzat per Alexander Skarsgard (Big Little Lies, The Little Drummer Girl), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Rebecca Hall (Christine, Professor Marston and the Wonder Women), Brian Tyree Henry (Atlanta, Widows), Shun Oguri (Gintama), Eiza González (Baby Driver), Jessica Henwick (Iron Fist), i Julian Dennison (Deadpool 2). També hi podrem trobar en el repartiment principal a Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street, Manchester by the Sea) i Demián Bichir (The Nun, The Hateful Eight).

La quarta entrega de Warner Bros. Pictures i Legendary Monsterverse està dirigida per Adam Wingard a partir d’un guió escrit pel nominat al Oscar Terry Rossio (Pirates of the Caribbean, Deja Vu, Shrek). El film està essent produït per Mary Parent, Alex Garcia, Eric McLeod i Brian Rogers, amb Kenji Okuhira, Yoshimitsu Banno, Jon Jashni i Thomas Tull servint com a productors executius. Jay Ashenfelter, Jen Conroy i Tamara Kent són co-productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada