Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 7 de juny del 2020

'Enter the Fat Dragon'.

Well Go USA ha publicat l’avanç oficial de la pròxima comèdia d’arts marcials titulada ‘Enter the Fat Dragon’, protagonitzada per l’aclamat actor de Hong Kong Donnie Yen. El film s’estrenarà a USA el pròxim 14 de Juliol a VOD, Blu-ray i DVD. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Basat en el film de 1978 del mateix nom, ‘Enter the Fat Dragon’ és una crònica còmica dels esdeveniments que van transformar al súper policia en molt bona forma Fallon Zhu, en un treballador de rècords glorificat amb un hàbit important de berenars de pastissos. Després d’una sol·licitud desesperada d’un vell amic, Zhu fa equip amb Wily, un restaurador de wok per a resoldre un misteriós assassinat, i pren la seva última oportunitat per a recuperar el seu treball i la seva novia. El film està protagonitzat per Donnie Yen (Ip Man, Rogue One: A Star Wars Story) al costat de Teresa Mo, Wong Jing, Niki Chow, Naoto Takenaka, Tetsu Watanabe, Hiro Hayama, i Louis Cheng. 

El film està dirigit per Kenji Tanigaki a partir d’un guió escrit per Wong Jing. Està produït per Yen, Jing i Connie Wong. Va tenir la seva estrena mundial a principis d’aquest any a Hong Kong.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada