Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 d’octubre del 2022

'Blade'.


Marvel Studios ha aturat la seva caça de vampirs a partir d’ara, des de The Hollywood Reporter ens informen de que la producció de Blade s’ha aturat mentre el estudi intenta trobar a un nou director.

La notícia arriba després de que el director Bassim Tariq deixés el projecte el mes passat després de diversos canvis en la cronologia de producció del film. Sense un nou director a bord i la producció programada per a començar el pròxim mes de novembre, Marvel Studios ha decidit posar en pausa la producció mentre troben a un nou director i començar a desenvolupar més el film.

Degut a que la producció s’ha aturat en el film, ara es poc provable que arribi a la seva data estimada d’estrena prevista per al 03 de novembre de 2023. A partir d’ara, es desconeix quan o si es canviarà la data d’estrena. Aquest no és el primer cop que escoltem canvis que involucren a Blade, ja que després de la sortida de Tariq, van començar a circular informacions de la contractació de nous guionistes que reescriuran per complet el film, el que suggereix que el film està quelcom més endarrerit del que la majoria dels fans pensen.

El caminant diürn estarà interpretat per Mahershala Ali, el qual la seva veu es podia escoltar en l’escena post-crèdits a Eternals, on va parlar amb Dane Whitman (Kit Harrington).

La trilogia de Blade de New Line Cinema va ajudar a dur els còmics i els superherois a la gran pantalla. Els tres films que va sorgir, van recaptar un total de $418.171.466 a nivell mundial. Blade va ser creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com a personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada