Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 d’octubre del 2022

'Creed II'.

MGM ha publicat l’avanç oficial de Creed III la tercera entrega de la sèrie derivada de Rocky, que s’estrenarà el pròxim 03 de març de 2023.

“Després de dominar el món de la boxa, Adonis Creed (Michael B. Jordan) ha prosperat tant en la seva carrera com en la seva vida familiar”, diu la sinopsis. “Quan un amic de la infància i ex prodigi de la boxa, Damian (Jonathan Majors), reapareix després de complir una llarga condemna a la presó, està neguitós per demostrar que mereix la seva oportunitat en el ring. L’enfrontament entre antics amics és més que una simple baralla. Per passar comptes, Adonis ha d’arriscar el seu futur per a lluitar contra Damian, un lluitador que no té res a perdre”.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i als cartells que han sortit prèviament...

          

          



A més de encapçalar la nova entrega, Creed III marcarà oficialment el debut com a director de llargmetratge de Jordan el guió està escrit per Keen Coogler (Space Jam: A New Legacy) i Zach Baylin (King Richard) en un esquema de la història del coguionista/director original Ryan Coogler (Black Panther).

El film està essent produït per Charles Winkler, William Chartoff i David Winkler a través de Chartoff-Winkler Productions en associació amb Proximity Media al costat de Jonathan Glickman, Jordan i Coogler, mentre que Adam Rosenberg, Sev Ohanian i Zinzi Evans en són els productors executius.

Aquest, és el primer film sense la participació de Sylvester Stallone.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada