Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 d’octubre del 2022

'The Improbable Tales of Baskervill Hall'.

Exclusiva des de Deadline: En una situació altament competitiva , Imagine Kids+Family ha obtingut els drets de contingut filmat de la pròxima sèrie de diversos llibres de Ali Standish, The Improbable Tales of Baskerville Hall, que segueix la història dels orígens imaginats dels personatges ficticis de Sir Arthur Conan Doyle, per al seu desenvolupament com a una sèrie de televisió que construeix un univers integrat de Arthur Conan Doyle que abasta totes les seves obres.

La sèrie segueix a un jove Arthur Conan Doyle que deixa a la seva família per assistir a Baskerville Hall, una escola per a persones extraordinàriament dotades, on cercarà resoldre molts misteris amb l’ajuda dels seus nous companys i mestres. Aquí coneixerà als personatges que es convertiran en la inspiració de moltes de les seves famoses novel·les, inclosos el professor Sherlock Holmes, el Dr. Watson i amics com James Moriarty. A Baskerville Hall, Arthur descobreix un misteri que el durà a una aventura èpica i serà el trampolí per a la creació d’un univers de Conan Doyle interconnectat i de gran abast.

“Els personatges creats per Sir Arthur Conan Doyle són alguns dels més convincents i perdurables que s’hagin escrit en paper. El que ens va atreure d’aquesta sèrie de llibres va ser el gir creatiu de posar al jove Conan Doyle en la història, mostrant com els seus professors i amics van formar la base del treball de la seva vida”, va dir Stephanie Sperber, presidenta de Imagine Kids+Family. “Veiem això com una oportunitat per a construir un món que connecti Sherlock i tota la resta de les novel·les de ACD en un món interconnectat únic per a nens i adults de tot el món”.

The Improbable Tales of Baskerville Hall és una col·laboració entre Working Partners, part del grup d’empreses Coolabi, i The Conan Doyle Estate, els guardians oficials de les obres de la franquícia Arthur Conan Doyle.

Coolabi Productions, amb seu a Londres, la productora germana de Working Partners, co-desenvoluparà i coproduirà l’adaptació de la sèrie al costat de Imagine Kids+Family.

“Working Partners està emocionat de que se li encomani treballar amb Conan Doyle Estate, per a desenvolupar un món on el públic pugui conèixer la gènesis dels personatges existents, a més de personatges nous i diversos; fent que Sir Arthur Conan Doyle sigui més rellevant que mai per a una audiència del segle XXI”, va dir Chris Snowdon, director general de Working Partners. “Imagine Kids+Family, amb una història narrativa tan rica, són el soci perfecte per a donar vida a aquest nou canon de Conan Doyle”.

Chelsea Eberly de l’agencia literaria The Greenhouse va autoritzar tres llibres a The Improbable Tales of Baskerville Hall de Standish a HarperCollins en un acord preventiu. La publicació del primer llibre està programada per a la tardor de 2023, el segon llibre de la sèrie es publicarà a la tardor del 2024 i el tercer llibre està previst per a la tardor de 2025.

“Vessant de ric misteri, trames plenes de endevinalles i personatges clàssics i estimats reimaginats per al lector contemporani, aquest món captivador està perfectament dissenyat per a l’audiència de grau mitjà, i estem molt emocionats de publicar aquesta franquícia editorial que atraurà a una nova generació de detectius i aventurers”, va dir Alyson Day, editora executiva de HarperCollins Children’s Books.

Com un dels personatges ficticis més famosos del món, Sherlock Holmes ha aparegut en uns 250 films o sèries de televisió fins ara. Per primer cop, Baskerville Hall reuneix a personatges de totes les obres de ficció de Conan Doyle, des de Sherlock Holmes fins a El Món Perdut, i moltes de les seves altres històries d’aventures, per a crear un “Univers ACD” interconnectat.

“Hem discutit durant molt de temps la idea de portar a tots els brillants personatges del nostre gran avantpassat, Sir Arthur Conan Doyle, no sols a Sherlock Holmes, al centre d’atenció, creant efectivament un nou univers fictici”, va dir Richard Pooley, besnet de Sir Arthur Conan Doyle. “Un somni es va fer realitat quan Working Partners va proposar que Conan Doyle Estate treballes amb ells en la creació de The Improbable Tales of Baskerville Hall”.

CBS actualment té en desenvolupament una sèrie basada en l’univers de personatges de Sherlock Holmes de Conan Doyle. Watson, de Aaron Kaplan de Kapital Entertainment i CBS Studios, és un drama mèdic amb elements detectivescos, escrit per Craig Sweeny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada