Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 d’octubre del 2022

'Red One'.

Després de la incorporació de l’alumne de Mad Men, Kiernan Shipka, des de Deadline ens informa de que l’estrella de Charlie’s Angels, Lucy Liu, ha signat per a unir-se al film de Dwayne Johnson i Chris Evans en el pròxim film nadalenc de comèdia d’acció de Amazon Studios, Red One. Això marca l’últim projecte d’acció de Liu abans de l’estrena als cinemes al 2023 de Shazam! Fury of the Gods.

A més dels films de Charlie’s Angels, Liu també és millor coneguda per la seva icònica actuació a Kill Bill: Volume 1 i per a prestar la seva veu als films animats de Kung Fu Panda. El seu pròxim projecte serà el film animat de Walt Disney Animation Studios, Strange World, on a donat veu a Callisto Mal.

Red One està dirigit i produït per Jake Kasdan, qui es reunirà amb Johnson després de treballar junts en els taquillers films de Jumanji. També està escrit per Chris Morgan (Fast & Furious), basat en una història concebuda per Hiram Garcia.

Els detalls del argument i personatges encara es mantenen en secret, però es descriu com una comèdia d’acció i aventures de quatre quadrants rodamon i imagina un univers completament nou per explorar dintre del gènere nadalenc.

El projecte estarà produït per Morgan, Melvin Mar i Sky Salem Robinson al costat de Johnson, Hiram García i Dany García per a Seven Bucks Productions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada