Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’octubre del 2022

'The School for Good and Evil'.

Netflix ha publicat un nou tràiler de The School for Good and Evil, la seva pròxima comèdia dramàtica de fantasia, que estarà disponible el 19 d’octubre.

El tràiler de The School for Good and Evil, continua destacant l’arribada de les millors amigues Sophie i Agatha a l’escola que dona nom al film, on aparentment cadascuna d’elles acaba en l’escola equivocada. Tot i això, a mesura que s’adapten al seu nou entorn, descobriran coses noves sobre si mateixes.

          



The School for Good and Evil està protagonitzat per Sophia Anne Caruso (Jack of the Red Hearts) i Sofia Wylie (High School Musical: The Musical-The Series), les quals han estat escollides per a interpretar els papers principals de Sophie i Agatha. A elles se’ls uneix Charlize Theron com a Lady Lesso, Kerry Washington com a la professora Dovey, Laurence Fishburne com El Mestre de l’escola/Rafal Mistral i Michelle Yeoh com la professora Anemone.

The School for Good and Evil, seguirà a les millors amigues Sophie (Sophia Anne Caruso) i Agatha (Sofia Wylie), que estan a punt de descobrir a on van a l’escola els llegats dels contes de fades: The School for Good and Evil”, diu la sinoppsis. “Sophie sap que serà l’escollida per l’escola del Bé i s’unirà als ex alumnes com la Ventafocs i Blanca Neus, mentre que Agatha sap que es apta per a l’escola del Mal. Tot i això, quan s’inverteix la seva fortuna, la seva amistat es posa a prova i les noies descobreixen qui són realment.

El repartiment addicional inclou a Ben Kingsley, Rachel Bloom, Pattie LuPone, Rob Delaney, Mark Heap, Peter Serafinowicz, Jamie Flatters, Earl Cave, Emma Lau, Kit Young i Briony Scarlett.

El film està dirigit per Paul Feig (Bridesmaids) a partir d’un  guió adaptat per David Magee (Life of Pi, Mary Poppins Returns) i Laura Solon (Office Christmas Party, Let It Snow). Els productors són Joe Roth, Jeffrey Kirschenbaum, Jane Startz i Feig i Laura Fischer, amb Zack Roth, Patricia Riggen i Chainani coma productors executius.

The School for Good and Evil és la primera de les sis novel·les de la sèrie, que ha venut més de 2,5 milions de copies i ha estat traduït a 30 idiomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada