Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 d’octubre del 2022

'Kingdom of the Planet of the Apes'.

Eka Darville viatja al Regne del Planeta dels Simis (Kingdom of the Planet of the Apes). L’actor és l’últim en unir-se a la franquícia de 20th Century, que succeirà molts anys després de War for the Planet of the Apes de 2017. Des de THR.

Wes Ball és qui dirigeix el film dels Simis amb el repartiment incloent a Owen Teague, Freya Allan i Peter Macon per a la seva estrena en algun moment del 2024. Es desconeixen detalls del personatge de Darville.


La franquícia de The Planet of the Apes es remunta al film de 1968 protagonitzat per Charlton Heston, basat en la novel·la de 1963 de Pierre Boulle. El film va ser seguit per quatre seqüeles i dues sèries de televisió, així com un reboot el 2001 dirigit per Tim Burton i la trilogia més recent que va començar amb Rise of the Planet of the Apes al 2011, protagonitzat per Andy Serkis com el líder dels simis Caesar. Els films de Planet of the Apes han recaptat un total de $1.683.165.202 en la taquilla mundial.

Darville va aparèixer en la sèrie de Marvel i Netflix Jessica Jones com l’investigador privat Malcolm Ducasse al costat de Krysten Ritter. També va aparèixer en el film independent de Elisabeth Moss, Her Smell, l’antologia de suspens de CBS All Access Tell Me a Story i Empire de Fox.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada