Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 29 d’octubre del 2022

'Vision Quest'.


S’està desenvolupant una nova sèrie basada en el personatge del UCM, Vision, segons informacions recents de Jeff Sneider de The Ankler i Deadline.

Sneider, un informant que també va informar sobre el càsting de Harrison Ford com a Thunderbolt Ross, ha parlat recentment sobre l’últim episodi de The Hot Mic amb Jeff i John, on va dir que Marvel Studios està desenvolupant activament Vision Quest, una sèrie que es centra en el personatge que va ser vist per últim cop a WandaVision. “Em van dir que la pròxima setmana, Marvel obrirà una sala d’escriptors per a una sèrie de Vision titulat Vision Quest”, va dir Sneider.

Sneider va continuar comentant que no sabia si la sèrie adaptaria la història real del còmic de la sèrie de còmics Vision Quest o simplement continuaria la història en curs de Vision que s’ha anat construint al llarg del UCM. L’últim cop que els fans van poder veure a Vision va ser en els episodis finals de la sèrie de Disney+ WandaVision, en la que es va desmuntar i es va tornar a unir Vision en un nou cos blanc, que va desaparèixer poc abans del final de la temporada.

Mentre tant, des de Deadline assenyala que la sèrie es centrarà en el personatge de Vision “tractant de recuperar la seva memòria i humanitat” i que Wanda MAximoff (Elisabeth Olsen) podria aparèixer a la sèrie. Es provable que Paul Bettany repeteixi el seu paper com a Vision. Pel seu paper a WandaVision, Bettany va obtenir una nominació als Emmy com a Actor Principal Destacat en una sèrie o film limitat o d’antologia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada