Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 8 d’agost del 2012

Michael Kenneth a punt d'unir-se al reinici de Robocop

Michael Kenneth Williams (The Wire, Boardwalk Empire) està negociant el seu "fitxatge" per al reinici de Robocop que dirigirà José Padilha (Tropa de Elite) segons explica The Hollywood Reporter, i, de produir-se l'acord passaria a ser el company de Alex Murphy/ Robocop (Joel Kinnaman) a la policía de Detroit.


El passat mes d'Abril, la web TrackingBoard va publicar una llista de possibles actors que podrien estar vinculats a la pel·lícula, els noms allà esmentats eren merament preliminars i molts acords no varen arribar a realitzar-se, però fins ara ho han endevinat al 100% en la seva descripció en lo referent a la part argumental i de personatges. Així, es pot concretar que el paper de Williams serà un equivalent masculí del que tenia Nancy Allen en la pel·lícula original i que en aquesta nova versió comptarà amb una subtrama en la que s'encarregarà de cuidar a Clara (Abbie Cornish), la dona de Murphy, quant aquest es dona per mort durant el tiroteig.

La Resta del repartiment el conformen: Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Jay Baruchel, Jackie Earle Haley, Jennifer Ehle i Hugh Laurie, Com a president de OmniCorp i dolent de la Pel·lícula.

El rodatge 
de Robocop 
començarà el pròxim mes de Setembre a Toronto Sota la Direcció de José Padilha (Tropa d'elit).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada