Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 18 d’agost del 2012

Nou cartell de la sèrie Arrow


L'estrena de 'Arrow' tindrà lloc el proper 10 d'octubre. Una de les sèries més esperades pels fans del món del còmic i una de les principals apostes del segell DC per a la petita pantalla.

Entre les seves múltiples fitxatges arriba el de Kelly Hu, actriu hawaiana a la qual hem vist en pel·lícules tan dispars com 'El Rei Escorpí' o en 'X-MEN 3'. Ara arriba a 'Arrow' per interpretar el paper de la Xina White.

El personatge de la Xina White sorgeix fa prop de sis anys, fruit de l'obra d'Andy Diggle, 'Green Arrow Year One'. En el qual exerceix el paper de líder d'un mortífer càrtel del narcotràfic que té sotmesos als habitants d'una illa per obligar-los a conrear la planta de l'opi, enquadrada en el Pacífic sud.

La sèrie 'Arrow' sorgeix arran del personatge de còmic 'Green Arrow', emès pel canal CW. Partint de l'aïllament sofert pel protagonista, durant cinc anys i en una remota illa a la qual va arribar al costat de diversos supervivents. Després d'això torna amb una sèrie d'increïbles habilitats que el nostre protagonista utilitzarà en la seva lluita contra el crim.



Apunt meu: Aquesta sèrie l'espero amb candeletes, per tota la informació vista fins ara fa bona pinta, com a minim a veure si té més èxit que l'intent de la sèrie Wonder Woman. Tant de bo la compri alguna cadena d'aquí, jo aposto per La Sexta, sol portar bones sèries i aquesta no crec que sigui una excepció. +

Segiré atent i informat sobre tot el que envolti aquesta sèrie i de si la compren per emetre-la aquí. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada