Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 30 d’agost del 2012

S.H.I.E.L.D

Amb aquestes sigles ja sabem quina serà la sèrie que fara per a Marvel a la petita pantalla a canvi de ser el director de la 2ª entrega de Los Vengadores. Després dels rumors que circulaven per la xarxa on Joss Whedon quedava desvinculat del projecte de Los Vengadores 2, finalment l'estudi el va convencer no tant sols perquè encapseles el projecte de la continuació de Los Vengadores sinó que a més li va oferir de produir i dirigir una sèrie per a la petita pantalla. Aquesta sèrie és ni més ni menys que S.H.I.E.L.D.

*S.H.I.E.L.D. (originalment acrònim de Supreme Headquarters, International Espionage, Law Enforcement Division i posteriorment canviat a Strategic Hazard Intervention, Espionage and Logistics Directorate) és una agència d'intel·ligència i antiterrorisme fictícia de l'Univers Marvel (en les primeres edicions de Marvel en espanyol la hi denominava ESCUT , i actualment es diu que  S.H.I.E.L.D  és l'abreviació de Sistema Homologat d'Intel·ligència, Espionatge, Logística, i Defensa).


Normalment dirigida per Nick Fury com a director d'operacions, aquesta organització opera tant com una agència secreta, com una paramilitar, primerament va ser mostrada com associada al govern dels Estats Units, i més tard sota la supervisió de les Nacions Unides, i amplis recursos tecnològics a la seva disposició.

Els seguidors de Los Vengadores així com els del seu aclamat director, Joss Whedon, estan d'enhorabona perquè sembla que participarà en la redacció del guió que obrirà una sèrie sobre el grup SHIELD La cadena ABC serà l'encarregada de produir el capítol pilot. S'especula sobre el paper que tindrà aquesta sèrie com a nexe d'unió entre la pel·lícula estrenada aquest any i la que ha de venir, encara que el que si és segur és que s'exclou la possibilitat de veure els superherois protagonistes de la primera cinta.

Com que Whedon estarà immers en la supervisió de la seqüela de Los Vengadores no es creu que pugui dirigir el capítol pilot de la sèrie encara que aquesta és la intenció de la cadena. De moment tot és un secret i poc més es pot dir ja que no hi ha notícies dels personatges que intervindran o si apareixeran personatges de l'organització que hagin tingut protagonisme en les pel·lícules de Marvel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada