Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 13 d’agost del 2012

The Dark Knight Rises supera els 830 milions mundials





La pel·lícula dirigida per Christpoher Nolan, 'The Dark Knight: La llegenda reneix', ja supera els 830 milions de dòlars de recaptació de guixeta a nivell mundial. El que li permet arribar, de moment, fins al lloc 40 en el top de les cintes de majors ingressos en la història del cinema.

Encara que per ara 'The Dark Knight: La llegenda reneix' (Batman 3) està una mica lluny del segon lliurament de la saga, 'The Dark Knight', la qual va aconseguir recaptar més de 1.000 milions de dòlars en cinemes.

Amb un pressupost aproximat de 250 milions de dòlars, 'The Dark Knight: La llegenda reneix' és un nou èxit en la carrera a Hollywood del cineasta Christopher Nolan, responsable d'una de les trilogies de còmic més ben valorades de tots els temps. A més d'arribar després d'un altre gran encert de guixeta, 'Origen', cinta que Warner Bros va produir a Nolan com a "descans" entre Batman 2 i Batman 3.

Queda per veure fins on podrà arribar 'The Dark Knight: La llegenda reneix', encara que sembla que quedarà una mica més avall que 'Els Venjadors', el major èxit taquiller de l'any 2012, amb una recaptació de més de 1.460 milions de dòlars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada