Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 29 d’agost del 2012

Notícies de 'The Wolverine'

Gràcies a que el seu director James Mangold (Copland, Inocencia interrumpida, En la cuerda floja, El tren de las 3:10) s'ha incorporat a Twitter, ens posa al dia del rodatge de 'The Wolverine', les noves aventures de Lobezno que adapta una de les històries més populars del personatge al seu pas per Japó.

Mangold porta des de fa uns dies conversant amb els fans i aportant detalls sobre com està portant el rodatge i aquest cap de setmana va anunciar que la producció es trasllada per fi al país del sol naixent.


We are all enroute to Japan today. Part two of the shoot begins today- shooting in the land of the rising sun.

— James Mangold (@mang0ld) agosto 25, 2012

Hugh Jackman també s'ha connectat aquest matí per confirmar que, per fi, i després dels innombrables problemes que ha tingut aquesta producció fins a poder posar-se en marxa, Lobezno ha arribat a terres japoneses.


Sunrise from Mt Fuji. Oscar and I had 2 incredible days on the mountain. SUBARASHII!! twitter.com / RealHughJackma ...

- Hugh Jackman (@ RealHughJackman) 28 agost 2012


Mentrestant, aquestes últimes tres setmanes l'equip ha estat rodant per sets situats a Austràlia, on s'han replicat alguns escenaris pertanyents també a la part japonesa, com un camp de presoners, i altres que simulen els nevats paratges canadencs on començarà la acció de la pel·lícula.






Teniu disponible la resta de la galeria de fotos a The Daily Telegraph i Daily Mail.

Seguint amb les aportacions de Mangold, el director ha destacat també alguns dels seus referents a l'hora d'enfocar l'estil que tindrà The Wolverine, sent un dels principals un dels que ja va comentar en el seu dia quan es va fer amb la direcció de la pel·lícula: el western El fuera de la Ley de Clint Eastwood.

La intenció de Mangold és que aquesta pel·lícula s'allunyi del que va suposar X-Men Orígens: Lobezno i estigui més enfocada a analitzar a Lobezno com a personatge, evitant caure en el simple espectacle ple d'explosions i mutants ficats amb calçador.


Finalment, arrodonint el repartiment fins ara conformat per Hugh Jackman, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Will Yun Lee, Brain Tee, Tao Okamoto i Rila Fukushima, cal destacar la incorporació de Svetlana Khodchenkova com l'assassina Viper. A aquesta actriu russa la vam poder veure l'any passat a El talp (Tinker Tailor Soldier Spy), interpretant a Irina, l'interès amorós del personatge de Tom Hardy.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada