Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 3 d’agost del 2012

" Thor: The Dark World " ja te dolent

La segona entrega de les aventures de l'heroi nòrdic ja disposa de dolent a qui enfrontar-se un dels mitics personatges de Marvel Thor. L'escollit per interpretar al que serà el dolent d'aquesta segona entrega 'Malekith' ha estat l'actor Christopher Ecclestone (Dr.Who), després del abandonament de Mads Mikkelsen (Le Xifre a Casino Royal) pel seu compromis amb la sèrie Hannibal. Eccleston encarnarà al bruixot Malekith, gobernador de Svartalfheim, un dels nou reines que componen el cosmos de la mitologia nòrdica i que està poblat per elfs obscurs.



La notícia confirma així els rumors que s'havien escoltat fa uns dies sobre el rodatge de la pel·lícula en túnels londinencs per simular cavernes èlfiques i també és prova que estan seguint el pla anunciat fa uns mesos que aquesta seqüela expandirà la mitologia presentant nous mons i dolents. Queda per veure si també es confirma la presència de La Encantadora. 





Thor: The Dark World està dirigida per Alan Taylor, de moda gràcies al seu treball a Juego de Tronos, i s'estrenarà el 8 de Novembre de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada