Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 20 d’agost del 2012

Mor el germà de Ridley Scott


El cineasta Tony Scott, germà de Ridley Scott (creador de la saga Alien i de la recent estrena 'Prometheus'), i director de cintes com 'Top Gun', 'Marea Negra' o 'Amor a Quemaropa', va morir als 68 anys després de llançar-se des d'un pont situat a la zona portuària de Los Angeles.



Segons els testimonis rebuts per les autoritats locals, sobre les 12:30 hora local (21 hores a Espanya), el cineasta Tony Scott va estacionar el seu vehicle sobre el pont Vincent Thomas, després es va dirigir a la vora d'aquest per saltar al buit.

El cos de Tony Scott va ser recuperat a les tres hores, gràcies a les autoritats locals desplaçades fins allà amb caràcter d'urgència.

Encara que per ara resta d'efectuar l'autòpsia al cadàver de Tony Scott, les autoritats locals asseguren que no hi ha cap indici que indiqui una altra causa de mort que no sigui el suïcidi.

Tony Scott havia col·laborat com a productor a 'Prometheus', dirigida pel seu germà Ridley Scott. L'últim títol que vam poder veure dins de la seva filmografia va ser el thriller d'acció 'Imparable'.

Entre els projectes que deixa orfes trobem 'Top Gun 2', per la qual es reuniria amb Tom Cruise després de diverses dècades del primer lliurament. Així com encarregar-se de la producció de 'Prometheus 2'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada