Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 19 d’agost del 2012

Stolen tràiler i argument

L'argument de Stolen diu així: Nicolas Cage encarna a un lladre que es passa 8 anys a la presó després d'un gran cop fallit en què va desaparèixer un botí de 10 milions de dòlars. En sortir de la presó el seu únic objectiu és reconciliar-se amb la seva filla i reconstruir la seva vida, però tot se'n va a la merda quan el seu antic company (Josh Lucas), que reclama la seva part del desaparegut botí, segresta a la filla de Cage i la fica al maleter d'un taxi per mantenir-la oculta i en moviment. Cage, que no té ni un duro, recluta a la seva antiga companya (Malin Akerman) per donar un nou cop, aconseguir els diners i recuperar la seva filla.

Fa un temps que va circulant per internet un tràiler de Stolen, però sembla que Millennium Films acaba de treure de manera oficial el tràiler de l'última pel·li de Simon West (Con Air, La Hija del General, Los Mercenarios 2) 

En el film acompanyen a Cage Josh Lucas, Malin Ackerman i Danny Huston 

Stolen s'estrenarà el 14 de setembre als EUA i promet donar-nos acció a dojo, un dolent amb metxes hi ha Nicolas Cage fent el cabra mentre pateix per la seva filla. 



            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada