Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 d’octubre del 2012

Assassin's Creed

Pel que fa als plans de Ubisoft sobre l'adaptació d'un dels seus videojocs estrella no serà una adaptació d'aquelles que després queden en l'oblit, sinó que li donarà la importància que es mereix la seva Franquícia estrella. Per això per al paper principal volen comptar amb l'actor de moda preferit per crítica i públic.

Michael Fassbender (Prometheus, X-Men: First Class) serà el protagonista i un dels productors de Assassin 's Creed, interpretant gairebé amb total seguretat a Desmond Milers i el seu avantpassat Altair, almenys per ara. Més endavant ja podrem veure a Ezio Auditore i fins i tot a Connor, protagonista del tercer lliurament, casant molt probablement amb tres pel·lícules (de moment), cadascuna amb un avantpassat diferent, alguna cosa que sens dubte estarà en el contracte de Fassbender.


El videojoc, un dels pilars d'aquesta generació, ens explica la història de Desmond Milers. El jove reviu la història dels seus avantpassats gràcies al animus, descobrint que forma part d'una complexa trama de conspiracions i baralles al llarg de la història entre Templers i Assassins. La seva primera parada a través de la memòria del seu ADN seran les Croades, on un sirià anomenat Altair haurà de recuperar el Fruit de l'Edèn, un objecte que tanca un enigmàtic misteri ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada