Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 d’octubre del 2012

Matthew Vaughn abandona 'X-Men: Days of Future Past'

El rodatge de 'X-Men: Days of Future Past' acaba de patir un greu contratemps a menys de tres mesos de l'inici de rodatge. El que anava a ser el seu director Matthew Vaughn ha abandonat el projecte, deixant pas al que podria ser el seu substitut Bryan Singer.


Sens dubte que una sorprenent notícia que desestabilitzarà seriosament l'esdevenir de 'X-MEN: Primera Generació 2'. (X-MEN: Days of Future Past) el rodatge estava previst per a principis del proper any 2013, comptant-en teoria-amb el cineasta Matthew Vaughn al capdavant de la direcció.

Tot apunta que Vaughn es sumi a la direcció de 'The Secret Service', obra de Mark Millar, el rodatge arrencaria sobre el pròxim mes de març de 2013.

El lloc de director de 'X-MEN: Primera Generació 2' quedaria en mans de Bryan Singer, que fins ara es va limitar a fer tasques de productor en la represa de la cèlebre franquícia de còmic.

L'estrena de la seqüela de 'X-MEN: Primera Generació' està previst per al 18 de juliol de 2014. Amb temps suficient perquè l'estudi pugui substituir el director del film. El repartiment està encapçalat per Michael Fassbender i James McAvoy. Sense oblidar Jennifer Lawrence, qui va ficar pressa a l'equip de 'Els Jocs de la Fam: En flames' per acabar la pel · lícula abans de finals d'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada