Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 d’octubre del 2012

Primera imatge del Remake de 'Evil Dead'

Ahir a la tarda es va presentar en la NYCC el primer avanç de Evil Dead, remake de la mítica cinta dirigida per Sam Raimi l'any 1981 sobre un grup de joves que van a passar un cap de setmana a una cabanya en mig del bosc, on hauran d'enfrontar-se a perilloses criatures diaboliques.

Quan es va anunciar el projecte van saltar totes les alarmes, però Raimi ha estat involucrat en la producció i sembla satisfet amb el resultat realitzat per el director que va escollir, l'Uruguayà Fede Álvarez.

A la imatge que ha acompanyat la presentació podem veure a la protagonista, Jane Levy (Suburgatory), en el que sembla un homenatge a una de les escenes de l'original, en la qual Cheryl Williams (Ellen Sandweiss), germana de Ash, acabava tancada al soterrani després de ser posseïda per les forces demoníaques del Llibre dels Morts.



Bloody-disgusting té els detalls sobre el tràiler projectat i pel que expliquen, la pel·lícula segueix la línia del primer lliurament realitzada per Raimi, és a dir, terror pur i dur amb escenes carregades de gore i sense tallar-se un pèl -han reproduït fins la mítica violació amb branques.

La gent de Collider confirma també la brutalitat del mostrat, i el millor de tot, sembla que gairebé la totalitat dels efectes que es veuran a la pel·lícula han estat realitzats de manera pràctica, deixant el CGI de costat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada