Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 11 d’octubre del 2012

Mary Jane torna a l'argument de Spider-Man 2

Variety informa que Shailene Woodley, vista a Los Descendientes com a filla de George Clooney, s'ha posicionat com a candidata a interpretar a Mary Jane Watson a Spider-Man 2, secuela que tornarà a dirigir Marc Webb amb Andrew Garfiled i Emma Stone.



Mary Jane estava destinada a aparèixer en la primera pel·lícula - amb Mary Elizabeth Winstead com una de les seves possibles intèrprets! - Durant una de les seves concepcions preliminars, creant un triangle amorós al costat de Peter Parker-Gwen Stacy, però després del fitxatge d'Emma Stone , l'estudi va preferir centrar-se únicament en la presentació de Gwen. Ara han tornat al pla original i també estan buscant a un actor per encarnar Harry Osborn, però per aquest paper ja hi ha un actor que té tots els numeros per interpretar-lo Anton Yelchin.

La web afegeix també que els responsables de la pel·lícula estan considerant Electro com un dels possibles dolents que tindrà aquest lliurament. El final de la primera pel·lícula incloïa l'aparició d'un misteriós personatge embolcallat en ombres amb llampecs de fons, així que potser els tirs vagin per aquí.

Com a curiositat toca dir que aquest personatge seria el dolent de la versió de Spider-Man que preparava James Cameron en els 90.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada