Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 24 de febrer del 2015

'Captain America: Civil War'.

Arriben novetats per ara en forma de rumors i no confirmat, segons l'última notícia abans de l'inici de rodatge de la tercera entrega de 'Capità Amèrica' tindríem un canvi força significatiu pel que fa a la identitat de 'Spider-Man', a més a més seria negra.

S'estaria parlant de la introducció de Miles Morales en comptes de Peter Parker. Pels que no ho sabeu (com jo), el personatge de Miles Morales portant la indumentària de 'Spider-Man' vindria de les publicacions Ultimate, concretament el primer cop que va sortir va ser a Ultimate Fallout nº4 (publicat l'Agost 2011); el personatge fictici va sorgir arran de la mort de Peter Parker. Un adolescent d'ascendència afroamericana i llatina, Miles Morales és per tant el segon 'Spider-Man'.

Ell posseïx poders semblants al 'Spider-Man' original, que es van obtenir arran de la picadura d'una aranya modificada genèticament. 




No trigarem massa a tenir candidats per ocupar el lloc, després de veure el nou 'Spider-Man' per primera vegada a 'Capità Amèrica: Guerra Civil' al 2016, tindrà la seva pel·lícula monogràfica el 27 de Juliol del 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada