Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 8 de febrer del 2015

'Indiana Jones 5'.

Chris Pratt diu si a participar a 'Indiana Jones 5', a falta de confirmació oficial. L'actor a confirmat la seva total disponibilitat per participar en la nova entrega de les aventures de l'arqueòleg més famós del cinema.

Pratt no ha dit en quin moment es troba el projecte. Però després de que Disney comprés Lucas Films (Comanyia que també disposa dels drets de Marvel, segell productor de 'Guardianes de la Galaxia'), podria accelerar el seu desenvolupament de manera notable, sobre tot per la lògica intenció de continuar rendibilitzant el projecte.

Amb l'última estrena d'una pel·lícula de la saga, titulada 'Indiana Jones i el Regne de la Calavera de Cristall', es va presentar l'actor Shia LaBeouf com el possible relleu de Harrison Ford dins de la saga. Dures crítiques a una pel·lícula certament insubstancial i excessivament "increïble", van deixar en dic sec la seva seqüela. Tristament Shia LaBeouf no va estar en aquest "dic sec", i es va anar forjant una imatge d'actor imprevisible, problemàtic i amb molts problemes amb l'alcohol i altres substàncies. Pel que la seva continuïtat a la saga sembla quedar totalment descartada. Almenys de moment.


'Indiana Jones 5' es presenta com un reinici de la saga, de manera que la presència de Chris Pratt no suposaria relació de parentiu alguna amb el personatge de "Indi", o l'aparició d'aquest. Però a dia d'avui no es descarta una continuació, en la que el veterà actor -ara encastat dins de la saga Star Wars en el paper de Han sol- realitzi una petita aparició per cedir el ceptre al nouvingut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada