Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 6 de febrer del 2015

'Spiderman' més a prop de Marvel?

Després de la dimisió de Amy Pascal co-presidenta de Sony Pictures, degut a la filtració de correus que va patir la companyia, segons ells per una ex-treballadora, encara que la "versió" oficial parla del "Hackeig" que va patir la companyia suposadament des de Corea del Nord.


Encara no quedarà totalment deslligada de la indústria. Ja que estarà al capdavant d'una nova productora "satèl·lit" de Sony Pictures. És a dir, seguirà desenvolupant tasques de producció per a l'estudi. Entre els drets que s'endu sota el braç es troben els d'Spiderman. És a dir, Amy Pascal seguirà sent l'encarregada de supervisar la producció dels propers títols del cèlebre còmic de Marvel que vegem al cinema.


Aquest gir arriba "casualment" just uns dies després del moment en què Marvel i Sony s'haurien reunit per discutir els detalls necessaris perquè 'Spiderman' formi part del repartiment de personatges de 'Capità Amèrica 3: Civil War'. Recordem que 'Spiderman' és un dels personatges considerats fonamentals per al desenvolupament de l'argument, pel que la seva absència deslluiria notablement l'argument principal.


Amb aquest moviment sembla quedar clar que Sony vol conservar l'última paraula (o almenys poder dir alguna cosa) pel que fa a 'Spiderman'. Per tant l'acord amb Marvel per a una co-producció també sembla estar totalment clar.

L'inici de rodatge de la citada pel·lícula no es molt llunyà ja que l'estrena està fixat per al Maig de 2016.

*Seguire atent a qualsevol novetat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada