Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de febrer del 2015

'Marvel'.


Reordenació de les seves pròximes estrenes arran de l'acord anunciat entre Sony i Marvel per a la "tornada" de Spider-Man a la franquícia propietaria.

La anomenada fase dos finalitza aquest any amb l'estrena de 'Los Vengadores 2' el 30 d'Abril i 'Ant-Man' el 17 de Juliol.

Després serà el torn de l'inici de la fase 3 al 2016 amb l'estrena de 'Capitán América: Civil War' el 6 de Maig, -sense confirmació encara de la presència del personatge d'Spider-Man-, per al 4 de Novembre arribarà 'Dr.Extraño' interpretat per Benedict Cumberbatch, tot i que segons diuen el veurem abans dintre de la pel·lícula 'Los Vengadores 2' o com a molt tard a 'Capitán América: Civil War'.

Al 2017 serà el torn de 'Guardianes de la Galaxia 2' previst per al 5 de Maig, tornant James Gun a la direcció i amb un argument totalment nou, inèdit als còmics, segons va dir fa pocs dies. La nova pel·lícula d'Spider-Man arribarà el 17 de Juliol, per ara es desconeix l'identitat del nou actor després de la "sortida" de la franquícia de Andrew Garfield i també del seu director Marc Webb.

L'estrena de 'Thor 3: Ragnarok' es posposa fins al 3 de Novembre, pel·lícula de la qual serà el comiat de Chris Hemsworth segons els rumors però encara no es segur, passa a ocupar aquesta data ja que abans ocupava el lloc que ara ocuparà la nova pel·lícula de 'Spider-Man'.

La última pel·lícula de la fase 3 'Los Vengadores 3: Infinity War' -dividida en dues parts- la primera part s'estrenarà el 4 de Maig de 2018 i després el 6 de Juliol debutarà 'Pantera Negra' interpretat per Chadwick Boseman, que es parla del seu debut a 'Los Vengadores 2' o 'Capitán América 3'.

Per al 2 de Novembre també s'espera l'estrena de 'Miss Marvel' a qui han ofert la direcció de la pel·lícula a Angelina Jolie, tot i això queden 3 anys i no hi ha res confirmat.

El 2019 serà el torn de 'Los Vengadores 3' -part 2- prevsit per al 3 de Maig i al cap de dos mesos s'estrenaria 'Inhumanos', última pel·lícula confirmada per Marvel dintre la seva extensa llista d'estrenes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada