Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 26 de febrer del 2015

'Love & Mercy'.

Teaser tràiler...

  

'Love & Mercy' és el biopic del líder dels Beach Boys Brian Wilson, dirigida per Bill Pohlad (El Arbol de la Vida, Brockeback Mountain), qui també s'encarrega d'escriure el guió juntament amb Oren Moverman, responsable de Rampart i The Messanger. Al capdavant del repartiment hi ha Paul Dano i John Cusack, els dos com a Wilson.

Paul Dano interpreta a Brian Wilson en la primera etapa de la seva vida, que acaba el 1966 amb la grabació del que és considerat un dels més grans discs de la música contemporània, el Pet Sounds, el qual es va veure afectat el seu desenvolupament a causa dels problemes mentals que patia, -Wilson va ser formalment diagnosticat amb desordre esquizoafectiu i lleuger trastorn maníac depressiu-.


La segona etapa Wilson és interpretat per Cusack, ens porta als 80 i la relació que comença amb la seva futura esposa, Melinda Ledbetter (Elisabeth Banks) i amb el psiquiatra Eugene Landy (Paul Guiammati), responsable directa de la recaiguda mental de Wilson en un moment de ressorgiment -el seu disc de 1988, Love & Mercy, que dona títol a la pel·lícula-.

La pel·lícula s'estrena als USA el pròxim 5 de Juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada