Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 10 de febrer del 2015

'Spiderman'


Ja es oficial, l'home aranya torna a la seva matriu. Sony i Marvel han arribat a un acord perquè els "drets d'explotació" d'Spiderman tornin a Marvel. Segueix sent propietat de Sony, però colabora i cedeix el personatge, mentre segueix finançant i distribuint qualsevol cosa relacionada amb l'home aranya, tenint a més l'última paraula pel que fa al control creatiu.


L'acord ve a ser que Kevin Feige (Marvel) i Amy Pascal (Sony) treballaran junts per crear un nou i definitiu personatge que apareixerà per primera vegada en una pel·lícula de l'Univers Marvel (segurament Capità Amèrica, Civil War en 2016) mentre que la pel·lícula en solitari de Spiderman la veurem per part de Sony al juliol de 2018, creat i de la mà dels creatius de Marvel. Total, que Sony no volia vendre els drets però no sabia explotar al personatge, així que Marvel s'ofereix a fer-li els deures a canvi d'usar-lo en les seves pel·lícules al costat de 'Los Vengadores' i companyia.


I per descomptat, Marvel introduirà al personatge (després d'aconseguir a la fi usar la seva imatge) en totes les pel·lícules possibles en les que per cert no sortirà Andrew Garfield. Ara, a per Lobezno ...

L'estrena està fixada per al 28 de Juliol de 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada