Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 21 de febrer del 2015

'M.I.5'. *Actualitzat


'Mission Impossible 5' paralitza la filmació a cinc mesos de l'estrena, perquè no tenen un final, bé concretament "final" en el guió hi ha, el que no acaba d'agradar, no els convens, i volen fer-ne un que sigui realment bo.

Oficialment diuen que la filmació farà una pausa d'una setmana perquè Christopher McQuarrie, Tom Cruise i una tercera persona, no es que creguin que el final sigui dolent, sinó que poden dissenyar un que sigui molt millor.

En sèries de televisió, on els capítols s'escriuen i reescriuen habitualment amb la producció en marxa això podria suposar una situació normal, però en cinema és impensable anar a rodatge sense un guió tancat i ben tancat. Com és possible que hagin arribat a aquest punt? Llevat que durant la producció se'ls hagi ocorregut una genialitat, això sona a gabinet de crisi ja que ningú estava convençut amb el final, però calia complir el calendari d'estrena. De fet comença a ser un problema seriós això que els grans estudis tanquin dates d'estrena fins i tot abans de tenir un guió sòlid perquè els preocupa més tenir un producte rendible per a cada època clau de l'any de fer la millor peli possible i buscar després la data idònia.

Un membre de l'estudi respon així quan li pregunten si complir agenda suposarà un problema: "Estàs de conya? Vam fer 'Guerra Mundial Z' ". I és que cal recordar que en aquella ocasió l'estrena es va ajornar diverses vegades a causa de les nombroses setmanes de rodatge addicional que va caldre emprendre sense que això, al final, suposés un gran problema en l'estrena. Però potser aquesta pel·lícula sigui una excepció en la qual la sensació de catàstrofe es va dissipar després de veure el digne resultat final. I encara que altres pel·lícules amb problemes similars han acabat passant per sales amb més pena que glòria, cal admetre que una franquícia com 'Missió: Impossible' té poques paperetes perquè una de les seves pelis resulti un veritable fracàs comercial. 

*El director Christopher McQuarrie, penja una foto 
del final que està en el guió de la pel·lícula i el que utilitzarà en el muntatge final i nega els rumors de la paralització de rodatge.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada