Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 2 d’abril del 2015

'Batman v Superman: Dawn of Justice'.


Ahir saltava la notícia, de què l'estrena del primer tràiler de la pel·lícula puntal de DC, que marcarà l'inici d'un seguit d'estrenes durant els pròxims 4-5 anys 'Batman v Superman: Dawn of Justice', faria el seu debut amb l'estrena de 'Mad Max: Furia en la Carretera' previst per al 15 de Maig d'enguany.

Com feia temps, des de l'estrena de l'última del 'Hobbit' 'El Hobbit: La Batalla de los Cinco Ejérictos', que s'especulava amb l'estrena d'aquest primer tràiler i donat que ahir era el 'April Fools Day' ens ho teniem que agafar una mica amb pinces aquest anunci.

Ara, no només es confirma el debut del primer tràiler amb l'estrena de 'Mad Max: Furia en la Carretera', si no que també es parla d'un teaser un parell de setmanes abans coincidint amb l'estrena de 'Venjadors 2: L'Era de Ultro'. Una aposta summament arriscada, ja que tots els seguidors estaran pendents de la segona pel·lícula de Joss Weddon amb la reunió altre cop dels 'Venjadors'. Sense descuidar l'estrena també del nou tràiler de 'Star Wars 7', ambdues pel·lícules propietat de Disney (Marvel i Lucasfilms).


Variety va confirmar l'estrena del tràiler 'Batman v Superman' dintre l'estrena de 'Mad Max: Furia en la Carretera', ara quedarà per veure la manera d'estrenar-lo, com per exemple filtrat com la passada Còmic Con.

L'estrena està fixada per al 25 de Març de 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada