Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 8 d’abril del 2015

'Vengadores 2: La Era de Ultrón'.


Ahir es va confirmar que la pel·lícula 'Vengadores 2: La Era de Ultrón' no comptarà amb escena post-crèdits, és a dir, la primera aparició de Spider-Man es desenvoluparà durant els minuts finals de la pel·lícula o una inserció en els títols inicials dels crèdits.

Joss Whedon va donar la dada per a què la gent no es quedes 10 minuts esperant l'escena post-crèdits típica de totes les pel·lícules Marvel. "No vull que ningú es quedi una bona estona esperant i després no vegi res".


Kevin Feige, productor de la pel·lícula i director de Marvel Studios, va matisar que si hi haurà una escena però introduïda durant els títols de crèdit.

No sabem del cert si veurem o no el nou "traje" de Spider-Man, possiblement no detalladament, encara que el personatge compte amb molts elements summament característics, com per a fer referència a ell sense necessàriament veure'l en acció de cos sencer. Així que els creatius compten amb moltes possibilitats als respecte.

De moment continua la cerca del nou Spider-Man, per al que serà la seva pel·lícula monogràfica després del retorn dels drets a Marvel (no encara al 100%). L'últim actor en sumar-se a la llista i el que sembla a ser que tingui més opcions, és el jove actor Mateus Ward. Però per ara no hi ha res confirmat, tret que Marvel estaria buscant un jove Peter Parker.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada