Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 10 d’abril del 2015

'X-Men: Apocalypse'.

Primera imatge oficial de Arcángel en art conceptual, del personatge per a la pel·lícula 'X-Men Apocalypse', dirigida per Bryan Singer. Com podem veure en la foto, es seguirà la pauta marcada per l'anterior pel·lícula de la franquícia 'X-Men: Dias del Futuro Pasado', és a dir, un traje basat en plaques blindades, sense l'aspecte de cuir o làtex de la primera trilogia i encara menys als còmics originals.



































El nou Arcángel estarà interpretat per l'actor Ben Hardy, confirmat per el propi Singer per incorporar-se al rodatge de la tercera i última entrega de la renovada saga.

La biografia del personatge d'Arcàngel es presenta així: Warren Worthington III va néixer a Centerport, Nova York. És fill de Kathryn Worthington i Warren Worthington Jr. Va assistir a l'Acadèmia Phillips Exeter. Com sol succeir als mutants, els seus poders es van manifestar en l'adolescència, quan unes ales blanques van començar a créixer a partir dels omòplats. No triga a assabentar-se que és un mutant. S'emmascara i actua com un venjador solitari abans de ser reclutat pel Professor Charles Xavier per unir-se als X-MEN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada