Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 16 d’abril del 2015

'Wonder Woman'.

Finalment la directora de 'Monster'  Patty Jenkins dirigirà la pel·lícula individual de l'amazona de DC. THR informa de l'acord en que han arribat la directora i el segell de còmic, per a dur a la gran pantalla la pel·lícula de 'Wonder Woman'.

Jenkins és coneguda entre els cercles de prestigi per ser la realitzadora de drames de la talla de Monster i pel seu treball en l'inici i tancament de l'arc argumental de les dues primeres temporades de la sèrie The Killing; al costat fandom, Jenkins és coneguda per haver protagonitzat una de les taques a la franquícia Marvel, quan va ser acomiadada de la direcció de 'Thor: Un Mundo Oscuro' per ser reemplaçada per Alan Taylor (amb qui les coses no van acabar precisament bé tampoc).

Precisament MacLaren ha marxat de 'Wonder Woman' per diferències creatives, igual que Jenkins en el seu dia amb la pel·lícula 'Thor 2'. Així que veurem com acaba tot això i si acabarà sent una bona pel·lícula o no.

Per altre banda, acabarà Michelle MacLaren dirigint una peli Marvel? Serà la tercera entrega de 'Thor', 'Thor: Ragnarok'?

Aniré informant de qualsevol novetat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada