Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 30 d’abril del 2015

James Wan.

El director de l'última entrega de la saga 'Fast & Furious', sembla a ser que està molt sol·licitat. En aquest moments Wan es troba en negociacions per a dirigir l'adaptació de Robotech per a Sony, segons informen els principals mitjans estatunidencs, entre ells Deadline Hollywood Daily i THR. El director doncs compte ara amb quatre projectes que podria dirigir.

- The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist, el seu projecte més immediat -i potser l'última vegada que vagi a tastar terror en molt temps- que començarà a rodar a la tardor d'aquest any per a Warner Bros.


- Aquaman: Warner Bros, segons THR, permetrà al director que rodi la seqüela de The Conjuring -que al cap i a la fi és del mateix estudi i són diners al banc- abans de comunicar la seva decisió sobre la possibilitat de dirigir la pel·lícula que protagonitzarà Jason Momoa.



No obstant això, segons The Wrap, es posaria immediatament a això res més acabar amb Conjuring 2.
James Wan is gonna direct AQUAMAN after CONJURING 2, from what I hear. Warner Bros. ain't waiting. Sony will have to wait until, like, 2019.
- Fast 8: La pel·lícula té data d'estrena per a abril de 2017, mentre que Aquaman s'estrenaria el 27 de juliol de 2018. És factible que Wan pugui fer les dues. A costa de la seva salut mental. Tal com va explicar a Collider al seu dia, The Conjuring 2 funcionarà com una "espècie de vacances" després del traumàtic rodatge de Fast 7, marcat per la tràgica mort de Paul Walker.

- I ara, Robotech, que es troba en mans dels productors Gianni Nunnari (Seven) i Mark Canton, i la data d'estrena queda sense especificar. Robotech, combinació de The Super Dimension Fortress Macross, Super Dimension Cavalry Southern Cross i Genesis Climber Mospeada -cito aquí el comunicat de premsa-, va debutar durant la dècada dels anys 80 de la mà d'Harmony Gold USA i Tatsunoko Productions. La saga ens porta al futur, on la Terra ha desenvolupat robots gegants a partir d'una nau extraterrestre estavellada en el Pacífic. Aquests robots seran emprats per defensar el planeta d'una sèrie d'invasions d'una raça alienígena, els Zentraedi, entestats a recuperar una font d'energia anomenada la Protocultura. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada