Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 5 d’abril del 2015

'Guardians of Galaxy 2'.


Ja hi ha llum verda per al inici de rodatge de la seqüela del gran èxit de l'any passat de Marvel. James Gunn ha posat data a l'inici del rodatge que començarà en el mes de febrer de 2016, amb l'estrena al Maig del 2017.

Continuarà amb el repartiment principal, Chris Pratt (Star Lord), Zoe Saldana (Gamora), Bradley Cooper (Rocket Raccoon), Dave Bautista (Drax) i Vin Diesel (Groot).

El primer lliurament de 'Guardians de la Galàxia' es va presentar com una cinta aparentment secundària dins del calendari Marvel per a l'any 2014. Amb 'Capità Amèrica 2: Soldat d'hivern' com la principal favorita per arrasar en xifres totals o almenys dins dels films de l'estudi dirigit per Kevin Feige. Finalment no va ser així i les aventures dels 'Guardians' van seduir a un bon nombre d'espectadors que van situar el film com un dels més vists de l'any.


James Gunn també va confirmar que el guió de la seqüela està pràcticament ultimat, mancant lleugers retocs. Amb el que ja pot confirmar alguns retorns molt esperats. Com per exemple el de Nébula, situada en el lloc de dolenta en la primera pel·lícula i que "ara tornarà amb fosques intencions".

El rodatge de 'Guardians de la Galaxia 2' tindrà lloc en diverses ubicacions de Atlanta i Londres, lloc habitual en els films de Marvel des de la Saga 'Capitán América', 'Thor' o 'Los Vengadores'. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada