Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 14 d’abril del 2015

'Wonder Woman'.


Males notícies per a la pel·lícula individual de l'Amazona, i es que la que havia de ser la directora Michelle MCLaren abandona la producció, per diferències creatives segons informa THR. L'estudi manté la data d'estrena per al 23 de Juny de 2017.

MacLaren, canadenca de 48 anys d'edat, ha estat directora d'episodis a 'Juego de Tronos', 'Expedient X', 'Hell on Wheels', 'The Walking Dead', 'The Leftovers' i, sobretot, 'Breaking Bad', on també va exercir com a productora executiva fins a esdevenir un dels noms més respectats de la indústria televisiva.

Només assumir la direcció de Wonder Woman, MacLaren va començar a esbossar les línies generals del guió amb Charles Roven, Zack Snyder i Deborah Snyder. La pel·lícula no té encara guionistes assignats, així que només cal suposar que les discrepàncies esmentades s'han donat en aquesta fase tan inicial del projecte.


Cal destacar que MacLaren va aconseguir el càrrec després avançar-se en l'últim moment a Jennifer Kent (The Babadook) ja Leslie Linka Glatter (Urgència), seguint els desitjos de Warner Bros. de posar a una directora al capdavant d'aquest projecte, ara vacant .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada