Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 10 d’abril del 2015

'The Flash'.

Segons Latino Review ja hi han directors per a l'adaptació a la gran pantalla per un dels superherois més ràpids de DC. Aquests són Phil Lord i Chris Miller (Lego The Movie), segons paraules de LR estan 'desenvolupant' la versió cinematogràfica.


Deadline puntualitza la informació: per 'desenvolupament' encara no es confirma que ambdós vagin a dirigir-la, sinó que tindran un paper de supervisió. A dia d'avui, apunta, l'escrit de DHD, estan "treballant en el tractament".

Cal recordar que encara queden tres anys per a l'estrena als Estats Units, que serà el Març del 2018. 
No obstant això, és destacable per la presència de l'excel·lent actor que s'ha fet amb el paper: Ezra Miller, a qui hem vist en 'Tenemos que hablar de Kevin' i 'Las ventajas de ser un Marginado'. El mateix Miller parla aquí de la seva selecció, ordenada per Zack Snyder, responsable de 'Batman v. Superman' i la futura 'Liga de la Justícia'.


D'altra banda, el scoop de Latino Review ratifica els rumors que situaven a Lord i Miller al capdavant d'alguna de les noves franquícies de Warner / DC, sobretot després que es confirmés que cap d'ells dirigiria la seqüela de 'The Lego Movie', el que en teoria els proporciona 36 mesos nets per treballar en l'adaptació -encara que, probablement, crec que alguna pel·lícula colaran entre mig, i podria tractar-se de, segons indica Badass Digest, la preqüela de Cazafantasmas amb repartiment masculí anunciada fa unes setmanes -.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada