Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 7 de setembre del 2019

‘Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)’.

Fa un parell de dies que s’ha publicat un altre teaser tràiler de ‘Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)’, però pel que sembla no de forma oficial (com a mínim no en cap pàgina de les que cerco la informació).

En aquest teaser, podem veure la introducció amb els logos de Warner Bros. i DC, mentre sona una música i apareixen globus vermells flotant fent al·lusió a la recent estrena de ‘It: Chapter Two’. Després veiem un seguit de imatges del film amb les protagonistes Harley Quinn (Margot Robbie), Helena Bertinelli/ Huntress (Mary Elisabeth Winstead) i Dinah Lance/ Black Canary (Jurnee Smollett-Bell).

Del argument no se’n sap gaire, tret de que Harley Quinn, Black Canari, Huntress i la detectiu Renee Montoya hauran de aliar-se per a ajudar a una jove Cassandra Cain a escapar de les urpes del dolent de la pel·lícula, Roman Sionis / Black Mask.

A continuació el teaser...

          

‘Birds of Prey’ està dirigida per Cathy Yan, amb un guió de Christina Hodson.

‘Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 07 de Febrer de 2020 a USA i a casa nostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada