Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 2 de setembre del 2019

'ZeroZeroZero'.

Després de cinc anys de desenvolupament i diverses complicacions – l’actriu principal va patir un accident que va endarrerir varis mesos el rodatge, a part de impediments governamentals durant el rodatge a Mèxic-, avui s’ha presentat el seu primer tràiler ‘AeroZeroZero’, nou treball del equip creatiu responsable de ‘Gomorra’, incidint en el tràfic internacional de cocaïna, des de la seva sortida de Mèxic fins la seva arribada a Itàlia, i totes les repercussions econòmiques i polítiques que implica el lucratiu món de la droga. Aquesta mini sèrie –igual que ‘Gomorra’- es basa en el llibre homònim del escriptor italià Roberto Saviano, dedicat des de fa anys en copsar la corrupció i criminalitat en el seu país.

La direcció dels dos primers episodis està a càrrec de Stefano Sollima, responsable de ‘Suburra’, ‘Gomorra’ i ‘Sicario: Day of The Soldado’, el qual està com a cocreador i showrunner de la mini sèrie. De la resta d’episodis s’encarreguen Pablo Trapero (El Clan, La Quietud), Janus Metz (Armadillo, Borg McEnroe), amb un rodatge internacional que ha passat per Nueva Orleans, Mèxic, Itàlia i el Marroc i que comptarà amb sis idiomes parlats per el seu repartiment internacional, encapçalat per Andrea Riseborough, Dane DeHaan i Gabriel Byrne.

Constarà de vuit episodis en total, amb producció de Sky, Canal + i Amazon Prime. El 05 de Setembre es projectaran els dos primers episodis fora de competició en el Festival de Venècia.

La distribució estarà a càrrec de Canal+ en països francòfons i Àfrica, Sky per a Itàlia, Regne Unit, Irlanda, Alemanya i Àustria, i Amazon Prime per a Estats Units, Canada, Llatinoamèrica i Espanya.

A continuació el tràiler...

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada